Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 v. š. rapsų aliejaus
1 svogūno, supjaustyto  kubeliais
1 česnako skiltelės, išspaustos
0,5 ananaso, nulupto ir supjaustyto kubeliais
1 a. š. SANTA MARIA JALAPENO aitriųjų paprikų
1  imbiero (apie 3 cm), nulupto ir smulkiai supjaustyto
3 v. š. obuolių acto
50 g cukraus


Gaminimas:
Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos.
Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai