Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 kietai virti kiaušiniai
2 valgomi šaukštai konservuotų tunų aliejuje (smulkintų)
1 valgomas šaukštas kaparių
10 juodųjų alyvuogių
1 valgomas šaukštas grūdėtų garstyčių
2 valgomi šaukštai majonezo
0.5 apvirto svogūno
1 žiupsnelis druskos
malti kvepiantieji pipirai
petražolės


Gaminimas:
Kietai vietus kiaušinius nulupau ir perpjoviau pusiau.
Maža seniai žinoma gudrybė - kad kiaušiniai virdami nesuskiltų, į vandenį įpilkite šaukštą acto.
Nuluptą svogūną 5 min apviriau, kad neliktų aštraus kvapo.
Alyvuoges ir kaparius supjausčiau.
Kiaušinių trynius sutryniau šakute.
Dubenėlyje sumaišiau tunus (jei pirkote nesmulkintus - susmulkinkite), alyvuoges, kaparius, smulkiai supjaustytą svogūną, petražoles ir kiaušinių trynius su majonezu.
Pasilikau 1 valgomą šaukštą trynių papuošimui.
Įdaro masę paskaninau druska ir pipirais.
Šaukšteliu įdarą sudėjau į kiaušinių baltymų puseles. Apibarsčiau likusiais trynių trupiniais ir ant palangės augančiomis pipirnėmis.
Jei tokių neturite, tinka ir petražolių ar bazilikų lapeliai.
SKANAUS !
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai