Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g maltos mėsos
1 kiaušinis
1 svogūnas
30 g sviesto
2 valgomi šaukštai krakmolo
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis maltų kmynų
1 žiupsnelis raudonėlių
druska
50 g džiovintų slyvų
50 g džiovintų abrikosų
50 g razinų
1 butelis šviesaus alaus
2 valgomi šaukštai aliejaus


Gaminimas:
Į maltą mėsą įmaišiau kiaušinį, smulkiai supjaustytą ir svieste pakepintą svogūną, subėriau krakmolą ir prieskonius. Viską gerai išmaišiau, kad prieskoniai vienodai pasiskirstytų.
Iš paruoštos mėsos masės padariau norimo dydžio maltinukus ir sudėjau į aliejumi pateptą kepimo indą.
Maltinukų viršų patepiau aliejumi, subėriau nuplautus džiovintus vaisius. Viską užpyliau alumi.
Kepiau 220 laipsnių orkaitėje 60 minučių.
SKANAUS!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai