Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Grūdų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūšiakalnio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gubojų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g kiaulienos sprandinės 2 svogūnai 1 stiklinė alaus 1 paprika 1 citrina druska (mėsą minkštinanti) malti juodieji pipirai prieskoniai
šašlykams Gaminimas: Kiaulieną susmulkinkite kubeliais ir dėkite į didelį indą. Į tą patį indą sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus, kubeliais susmulkintą papriką (raduoną, geltoną arba žalią pasirinktinai). Viską apibarstykite prieskoniais, tarkuota citrinos
žievele, užpilkite alumi ir šviežiai spaustomis citrinos sultimis. Palikite mėsą bent 6 valandoms pasimarinuoti. Išmarinuotą mėsą maukite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų, Skanaus!
|
|
|
|
|