Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
a big boat,
zklubas,
????????,
????,
ch? eun woo desnudo,
the sexest pornstar,
onlinepsn 4.91.pkg,
??????????,
t? ??ng t? v? tha ??ng t?,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Varnių g., Kaltinėnų mstl., Šilalės r. sav.,
Karoblio g., Košių I k., Šilalės r. sav.,
Kražių g., Košių I k., Šilalės r. sav.,
D. Poškos g., Kvėdarnos mstl., Šilalės r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Kvėdarnos mstl., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Višta, 1 vienetas Alus, butelis, 1 vienetas Česnakai, 4 skiltelės Citrinos, 1 vienetas Kmynai, 2 šaukštai Druska, truputį Juodieji pipirai, malti, truputį
Gaminimas: Vištą
įtrinti česnaku, druska bei pipirais, apibarstyti kmynais ir palikti šaltai per naktį. Citriną peilio smaigaliu subadyti ir įmesti minutei į verdantį vandenį. Alaus butelyje palikti trečdalį, likusius du trečdalius pripilti šalto virinto vandens. Vištą pamauti ant butelio, į kaklą įsprausti
citriną ir pašauti į orkaitę maždaug 40 min. Kepti turi tiek, kad gražiai apskrustų. Verdantis alus su vandeniu garuoja ir taip kepanti višta prisigeria apynių kvapo, o valgant būna labai sultinga. Apvirus citrina pro skylutes praleidžia skystį, kuris vištienai suteikia rūgštelės. Skanaus.
|
|
|
|
|