Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Kvietiniai miltai, 500 gramų
Kiaušiniai, 1 vienetas
Pienas, 1 stiklinė
Mielės, 35 gramai
Aliejus, 2 šaukštai
Dešrelės, pieniškos, virtos, 3 vienetai
Dešra, virta, 150 gramų
Pomidorų padažas, 0.5 stiklinės
Alyvuogės, juodosios, be kauliukų, 18 vienetų
Daržovės, šaldytos, tailandietiškos "Wok Thai", 320 gramų
Čili, 1 vienetas
Svogūnai, 1 vienetas
Fermentinis sūris, 300 gramų
Prieskoniai, picos
Druska
Cukrus

Gaminimas:
Pirmiausia gaminame picos padą.

1. Mieles užpilame pašildytu pienu, ištirpdinam jas ir užpilam ant miltų. Įmušam kiaušinį, gerai viską išsukam ir paliekam šiltai pusvalandžiui, kad iškiltų.

2. Masei padidėjus, sudedam likusius miltus, aliejų, druską, cukrų, užminkom tešlą ir paliekam dar kokiai valandai iškilti.

3. Iškočiojame tešlą, padarom blyną tokios formos, kokią turim skardą. Skarda apibarstoma miltais ir tiesiamas picos padas.

4. Padas aptepamas pomirodų padažu ir pasluoksniui dedami ingredientai: smulkinta dešra, dešrelių griežinėliai, susmulkinti svogūnai, čili pipiras, atšildytos daržovės, alyvuogės, fermentinis sūris. Apibarstoma picos prieskoniais ir pašaunama į 200 C orkaitę.

Kepama tol, kol išsilydo sūris ir pagelsta pado kraštai.
Stebėkit, kad nesudegtų padas ;)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2022 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai