Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Virginijaus Druskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vyrių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vyrių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vyrių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršilų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 gramų kvietinių miltų, 50 gramų sviesto, truputį druskos 5 šaukštai šalto vandens Įdarui: 200 g permaltų aguonų, 50 g sviesto, 125 g cukraus, 0,5 šaukštelio
cinamono, 50 g razinų, 50 g sviesto (aptepti).
Gaminimas: Į didesnį indą suberti miltus, viduryje padaryti duobutę ir įpilti 5 šaukštus šilto vandens. Sviestą ištirpinti, taip pat supilti į duobutę. Tešlą maišyti užverčiant miltus iš kraštų į vidurį. Gerai suminkyti tešlą,
suformuoti rutulį, aptepti tirpintu sviestu, suvynioti į foliją ir laikyti 0,5 val. šiltai. Įdarui sumaltas aguonas sumaišyti su cukrumi, cinamonu, įpilti tirpinto sviesto, kad masė būtų lengvai tepama. Tešlą labai plonai iškočioti ant miltais pabarstyto drobinio rankšluosčio, paviršių aptepti
tirpintu sviestu. Tešlos lakštą ištempti rankomis, kad tešla būtų kuo plonesnė. Tešlą aptepti aguonų mase, sudėti išmirkytas ir nusausintas razinas. Vyniotinio kraštus, pirmiausia ilgesnius, po to trumpesnius, užlenkti. Rankšluosčiu suvynioti vyniotinį, dėti į riebalais išteptą formą, aptepti
sviestu viršų, kepti 200°C temperatūroje apie 45 min. Iškeptą pabarstyti miltiniu cukrumi.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešla: 500 g miltų 150 g cukraus 120 g margarino 2 kiaušiniai 250 g pieno 30 g mielių Įdaras: 500 g aguonų 200 g cukraus 50 g sviesto 10 g apelsinų žievelės 150
g razinų migdolinis aromatas Glazūra: 150 g cukraus pudros 50 g balto šokolado 50 g vandens
Gaminimas: Pašildyti pieną iki 30 laipsnių celsijaus, įdėti mielių, 75g cukraus, 250g miltų , viską išmaišyti , palikti kol masė padvigubės. Tada dedame likusius
miltus, cukrų, kiaušinius, išmaišome. Įpilame ištipintą margariną, išmaišome, uždengiame servetėle ir paliekame 20 - 30 min. Įdaras: Aguonas užpilame šaltu vandeniu, užverdame ir verdame uždengtas ant mažos ugnies apie 20 - 30 min. Atvėsiname, nupilame vandenį ir sumalame mėsmale 2
- 3 kartus. Cukrų plakame su sviestu, kol cukrus ištirps, dedame sumaltas aguonas, nuplautas razinas, sutarkuotą aplesinų žievelę ir mogdolinį aromatą - viską gerai išmaišome. Iš tešlos iškočiojame blyną , dedame įdarą, suviniojame, kraštą patepame vandeniu , užspaudžiame. Į skardą
padengtą kepimo popieriumi dedame vyniotinius ir paliekama šiltoje patalpoje, kad šiek tiek pakiltų. Kepame orkaitėje 170 laipsnių pagal celsijų 35 - 40min, atvėsiname ir tepame glazūrą. Glazūra: Į verdantį vandenį dedame pudrą, šokoladą ir gerai išmaišome.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 kg miltų 2 pakeliai sausų mielių 200 g pieno 3 kiaušiniai 100 g margarino VILNIUS kepiniams 3 šaukštai cukraus 0,5 mažo šaukštelio druskos Įdarui: 500 g
aguonų 100 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g medaus 10 šaukštų cukraus Aptepimui: 1 kiaušinis 1 stiklinė pieno
Gaminimas: Išplakite kiaušinius su cukrumi, druska bei suminkštintu margarinu. Supilkite pieną ir mieles, gerai išmaišykite. Į šią masę
suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 2 valandoms. Aguonas iš vakaro turite užmerkti vandenyje. Išbrinkusias aguonas sumalkite smulkia mėsmale. Margariną ištirpinkite, suberkite cukrų ir medų. Maišykite, kol ištirps cukrus. Galite
įpilti šiek tiek pieno. Aguonas užpilkite margarino mišiniu ir gerai išmaišykite. Gerai iškočiotą tešlą ištepkite aguonų mišiniu ir susukite. Pyragą ištepkite išplaktu kiaušiniu. Kepkite pyragą orkaitėje, nustatę 180 laipsnių temperatūrą, apie 40 min.
|
|
|
|
|