Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežerėlio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ežero g., Kauno m., Kauno m. sav.,
F. Kiršos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
F. Vaitkaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Fredos takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė aguonų virintas atšaldytas vanduo cukrus
Gaminimas: Aguonas gerai išmirkyti (geriausia palikti per naktį), nukošti ir 3-4 kartus sumalti mėsmale (turi išsiskirti kuo daugiau
aguonų pieno). Į stalą duoti maltas aguonas, cukrų ir vandenį atskirai. Į lėkštę dėti keletą šaukštų aguonų, pagal skonį cukraus, užpilti vandeniu, gerai išmaišyti. Šis patiekalas valgomas su kučiukais: galima juos suberti į sriubą arba valgyti atskirai.
|
|
|
|
|