Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinasi miestas turintis metalo varda,
Koks zodis sieja liuta, leoparda, kopusta, agurka, vapsva, kiski, velnia ir angela,
Kokia liga sirgo Mahometas, Velingtonas, Vagneris, Van Gogas, Berliozas,
Hipokratas taip siule kovoti su liga, romenai tuo nor? jo nukariauti kitas tautas, Senkevicius parase tokiu pavadinimu knyga, kokia tai knyga,
Ka reiskia Orienbaumo miesto pavadinimas,
Agrastų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Aguonų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Alyvų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Auksinio Reneto 1-oji g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Auksinio Reneto 2-oji g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė pieno 1 stiklinė grietinėlės 1 vanilės ankštis Aguonų 100 g kūčiukų arba lietuviškų sausainių 2 v. š.medaus 5 v. š. spanguolių 2 šaukštai želatinos 1 čili
pipiro Čiobrelio šakelės Cukraus 2 v. š. cukraus 5 formelių (metalinių)
Gaminimas: Aguonų pieno drebučiai: Į prikaistuvį supilti pieną, grietinėlę, sudėti želatinq ir ,maišant, kaitinti ant vidutinės ugnies, kol želatinos granulės
ištirps. Tada suberti aguonas,cukrų, sudėti vanilės ankštį ir viską gerai išmaišyti. Išimti vanilės ankštį, supilstyti gautą masę į formeles, ant viršaus užberti po šaukštelį aguonų ir palikti kambario temperatūroje, kad visiškai atvėstų.Tada desertus padėti į šaldytuvą 3-4 valandom, kad
gerai sustingtų. Trupiniai: Įkaitinti keptuvę ir į ją suberti cukrų bei leisti jam išsilyditi. Tada dėti sviesto ir gerai išmaišyti. Sausainius sulaužyti smulkiais gabaliukais ir suberti į karamelę. Gerai permaišyti, kad sausainiai gražiai pasidengtų karamele. Viską sudėti į atskirą indą
arba ant sviestinio popieriaus ir palikti atvėsti. Atvėsusius sausainius sudėti į virtuvinį kombainą ir sutyrupinti iki trupinukų. Padažas: Susmulkintą čili pipirą pakepinti įkaitintoje keptuvėje. Tada sudėti medų ir,nuolat maišant, pakaitinti ir sudėti spanguoles. Nepamiršti uolat maišyti,
kad padažas neprisviltų. Dar šiek tiek pakaitinti, nukaisti ir palikti atvėsti. Į lėkštę išversti sustingusius aguonų pieno drebučius, užbarstyti karamelizuotų sausainių trupinių, uždėti šaukštą padažo ir papuošti šviežiu čiobreliu. Skanaus! www.ciopciop.lt
|
|
|
|
|