Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karjero g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Lauko g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Maironio g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Pirties g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Plento g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušiniai 200 g cukraus (pagal skonį) 150 g sviesto 0,5 arb. š. kepimo miltelių 0,5 stiklinės aguonų 1,5 stiklinės miltų
Gaminimas: Aguonas pamerkti šiltame vandenyje
apie 2 valandas, paskui kelis kartus permalti. Į sviestą pilti cukrų ir kiaušinio trynius. Viską išmaišyti. Tada dėti aguonas, vanilinį cukrų, pilti persijotus miltus, kepimo miltelius ir galiausiai į tešlą įmaišyti gerai išplaktus kiaušinio baltymus. Tešla neturi būti kieta. Pilam į kepimo formą ir
kepam apie 30 minučių, kol gražiai paruduos. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g miltų 100 g cukraus 1 a. š. kepimo miltelių 200 g sviesto 4 kiaušiniai 100 g aguonų 0,5 citrinos aliejus cukraus pudrą
Gaminimas: Miltus sumaišyti su
kepimo milteliais, sviestą išsukti iki purumo. Maišant sumušti kiaušinius, suberti cukrų, miltus. Iš pusės citrinos išspausti sultis. Į tešlą supilti citrinos sultis ir aguonas. Masę sudėti į aliejumi išteptą kekso formą ir kepti 45-60min. Skanųjį keksą palikti ataušti formoje,
išėmus apibarstyti cukraus pudra pagal skonį. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti.
Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|