Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
laiško,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vidines energijos dalis, kuri pereina is vieno kuno i kita,
Silumos perdavimo budas, kai keiciantis temperaturai skysciuose ir dujose susidaro sroves, pernesancios silumos kieki,
Prietaisas, matuojantis spinduliavimo intensyvuma,
Prietaisas, skirtas labai? emoms temperaturoms matuoti,
Ritmiskas raumenu susitraukinejimas, kurio metu susidaro daugiau silumos,
Luokės g., Ramučių k., Kelmės r. sav.,
Šiaulių g., Ramučių k., Kelmės r. sav.,
Vilties g., Ramučių k., Kelmės r. sav.,
Alyvų g., Rikantų k., Kelmės r. sav.,
Kražantės g., Rikantų k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Agrastai, 10 kilogramų Vanduo, 9 litrai Cukrus, 3.5 kilogramo
Gaminimas: Surinktus agrastus gerai nuplaukite, leiskite kiek apdžiūti ir sumalkite mėsmale. Gerai išmaišykite ir palikite
kambario temperatūroje parą. Tada per dvigubos marlės maišelį gerai išspauskite sultis. Sultis reikia gerokai atskiesti vandeniu. Pavyzdžiui, 7L agrastų sulčių reikia atskiesti 9L vandens ir įdėjus 3 ar 3,5 kg cukraus gerai išmaišyti, kol cukrus visiškai ištirps. Supilkite į atitinkamo dydžio
butelį, užriškite dviguba marle ir palikite kambario temperatūroje. Vietoj marlės galima naudoti tradicinį būdą: indą sandariai uždarykite su dangteliu, į kurį įstatyta žarnelė rūgimo dujoms išeiti. Kitas žarnelės galas įkišamas į vandens stiklinę, kad oras galėtų išeiti, bet neįeiti.
Po
3-4 mėnesių, praėjus didžiajam rūgimui, atsargiai nupilkite į kitą butelį (paprastai nuo agrastų būna labai daug tirščių), kurį lengvai užkimškite kamščiu, padarytu iš vatos, įdėtos į sviestinį popierių. Vėl palikite kambario temperatūroje apie 4-5 mėnesius ar daugiau: dabar jau skystį žarnele
nutraukite ir supilstykite į švariai išplautus butelius, juos uždarykite kamščiais ir statykite sandėlyje. Paliktus sandėlyje laikykite kuo ilgiau. Galite palikti net keletui metų. Pastovėjęs buteliuose vynas įgauna labai gražią šviesiai gintarinę spalvą, gerą skonį.
|
|
|
|
|