Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g abrikosų
100 g cukraus
2 v. š. obuolių acto
1 kg vištienos
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
1 svogūnas
2 v. š. sviesto
3 v. š. alyvuogių aliejaus
200 ml vandens
Rozmarinų
Čiobrelių
1 v. š. tabasko padažo
0,5 a. š. cinamono
 


Gaminimas:
Cukrų ir actą sumaišyti su abrikosų gabaliukais. Keptuvėje išlydyti 1 v. š. sviesto ir įpilti 1 v. š. aliejaus. Sudėti smulkintą vištieną, pabarstyti druska. Vištienai iškepus atidėti į šalį. Keptuvėje išlydyti likusį sviestą, sudėti smulkintą svogūną. Supilti vandenyje išmaišytą sultinį, kai svogūnai paruduoja. Sudėti prieskonius, padažą. Sudėti vištieną, viską sumaišyti kartu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai