Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
?????????????,
grupe,
bunda ngentot twit,
bokep sub indo family,
ososedki.com,
people around me,
telegra.ph girls,
okeanija,
tv programa 2025,
????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tvenkinio g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Žalioji g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Žėručio g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Žiogų g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Žirnių g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2007.12.08 09:00 |
 |
|
Edgarinas
Naujokas
|
sveiki!parasykit viska ka manot apie meile ir ka jauciat kai jumis palieka
|
|
| | 2007.12.08 09:38 |
 |
|
Pastebeta
Didmeistris
|
matos iskart is temos pavadinimo kad vaikas esi... nemanau kad meil;e patyrei o tik prisirisima,susizavejima kuri palaikiai meile.... kam to klaust jai pats pajausi? manau mes visi zmones ir ta patri jauciam
|
|
| | 2007.12.08 09:50 |
 |
|
dds777
Meistras
|
tai ne meile. o tavo EGO! nes kai tave palieka, tavo EGO kelia tau skausmus. atseis - Kaip ji galejo mane palikti? As jug be jos esu nelaimingas, kodel ji to nesupranta? ir t.t. ... tai ne meile, o eroizmas!
nzn, kelinta karta jau kartosiu sia fraze siame forume, bet kai myli - esi
laimingas kai tavo meile yra laiminga neziurint i tai ar ji/-s pasiekie ta laime su tavimi ar su kuo nors kitu/kita!
manau - tema baigta!
|
|
| | 2007.12.08 11:27 |
 |
|
Tyli
Naujokas
|
o man atrodo, kad meile gali buti ne tik dziaugsmas, bet ir skausmas..
viena minute jauciuosi laiminga , o kita skauda iki pat sirdies gelmiu..
|
|
| | 2007.12.08 12:50 |
 |
|
Javinuke
Naujokas
|
Kaip galima myleti,kai dar tik 15 metu nugyvenes?
nzn net.
|
|
| | 2007.12.08 13:19 |
 |
|
PeM
Patyręs
|
" noreciau surast tokia kuri man padetu nugalet sy skausma" -ir kokios pagalbos tikiesi?
Manau pirmiausia turi suprast ir priimt ta fakta,kad Tu myli o Taves ne...,kad ,gal,tikejaisi daugiau nei ji galejo duot...
Kad...visa siame pasaulyje yra laikina...ir Tu tik mokiniesi mylet TA kuria
sutiksi ateity...
Viskas bus gerai...,isikniaubk i pagalve ir issiverk o tada nusisluostik asaras,issipusk nosi ir nusisypsok... 
Gyvenimas grazus ir jis pilnas netiketumu,maloniu staigmenu...kurios laukia Taves ateity...
|
|
| | 2007.12.08 13:21 |
 |
|
Techno
Moderatorius
|
Originally posted by: dds777
tai ne meile. o tavo EGO! nes kai tave palieka, tavo EGO kelia tau skausmus. atseis - Kaip ji galejo mane palikti? As jug be jos esu nelaimingas, kodel ji to nesupranta? ir t.t. ... tai ne meile, o eroizmas!
nzn, kelinta karta jau kartosiu sia fraze siame forume, bet kai myli - esi laimingas kai tavo meile yra laiminga neziurint i tai ar ji/-s pasiekie ta laime su tavimi ar su kuo nors kitu/kita!
manau - tema baigta!
Papriestarausiu tau. Tokia meile kaip tu
apibudinai - man primena mazochizma.
O kas del egoizmo - jisai tuno visu musu viduje. Ir jo israisku nebuvimas yra taip pat blogai, kaip ir per dideles israiskos.
O meile yra neatsiejama nuo egoizmo - tu kito zmogaus nori viso sau...
|
|
| | 2007.12.08 13:32 |
 |
|
lukrytė
Didmeistris
|
techno, mazochizmas buna tada, kai KANKINIESI. o jeigu tau IS TIESU svarbiausia, kad mylimajam butu gerai, ir tu nuosirdziai dziaugiesi, kai jis dziaugiasi, nesvarbu kokiom aplinkybem,-va tai yra besalygine meile. o visos tos egoizmo (gero ar blogo-koks skirtumas) rusys tik sustiprini
savininkiskumo, pavydo ir godumo jausmus. mane asmeniskai erzina, kai juos nukreipia i mane ir pati labai noriu isvengti tokiu savidestrukciniu pojuciu.
negalima egoizmo pateisinti kaip saziningo dalyko remiantis meiles ideja. tai yra bekompromisis blogis.
|
|
| | 2007.12.08 13:38 |
 |
|
TempusVernum
Didmeistris
|
O aš tau, Lukryte, truputį paprieštarausiu. Tai, kai linki rūpimam žmogui ko geriausio, visai nieko nesitikėdama sau, tai altruizmo atmaina.
Meilėje visad yra egoizmo. Bent lašelis. Pvz. mylėdama nori, kad antra pusė būtų su tavimi. Abejoju ar nenorėtum. O jei bent kas nukreiptą į tave,
vadinasi yra ir egoizmo.
|
|
| | 2007.12.08 13:42 |
 |
|
Voverukas
Didmeistris
|
Man metų tiek, kad besąlygiška meile nebetikiu. Nes ji neįmanoma. Bent jau tarp vyro ir moters. Jeigu aš myliu Jonuką, o jis mane meta ir veda Onutę, aš jiems abiems su šypsena palinkėsiu laimės amžinosios? Kažin.
|
|
| | 2007.12.08 14:13 |
 |
|
PeM
Patyręs
|
Originally posted by: TempusVernum
O aš tau, Lukryte, truputį paprieštarausiu. Tai, kai linki rūpimam žmogui ko geriausio, visai nieko nesitikėdama sau, tai altruizmo atmaina.
Meilėje visad yra egoizmo. Bent lašelis. Pvz. mylėdama
nori, kad antra pusė būtų su tavimi. Abejoju ar nenorėtum. O jei bent kas nukreiptą į tave, vadinasi yra ir egoizmo.
Originally posted by: Veruciukas
Man metų tiek, kad besąlygiška meile nebetikiu. Nes ji
neįmanoma. Bent jau tarp vyro ir moters. Jeigu aš myliu Jonuką, o jis mane meta ir veda Onutę, aš jiems abiems su šypsena palinkėsiu laimės amžinosios? Kažin. 
Jus pasaket
mano mintis...
Pritariu 100%
|
|
| | 2007.12.08 16:09 |
 |
|
laimuska
Naujokas
|
meile tik skaudina galiu tik tiek apie ja pasakyti daugiau nieko =(((((((((((((((((((((
|
|
| | 2007.12.08 16:17 |
 |
|
meilute36
Naujokas
|
MEILE SKABUS IR SKAUSMINGAS ZODIS,JO VIENU ZODZIU NEAPIBRESI.MES ZMONES VIENI LABAISUREISKINAM TA MEILE.KITI NEMATOM KAD MOKAM IR MES MYLET.PAPRASCIAUSIAI GAL GERIAU LENGVIAU PAZIURET I APLINKA I TA MEILE NETOKIA JAU BAISI.
|
|
| | 2007.12.08 16:31 |
 |
|
Clonc
Patyręs
|
Bus dar tu meiliu,po 15metu uzvesi tokia tema  )
|
|
| | 2007.12.08 16:38 |
 |
|
TempusVernum
Didmeistris
|
Originally posted by: laimuska
meile tik skaudina galiu tik tiek apie ja pasakyti daugiau nieko =(((((((((((((((((((((
Oi palauk, nereik tokių toliaregiškų išvadų  Pirma subręsk išmokti pasirinkti tinkamą žmogų ir subręsk pati būti tinkama tam žmogui.
Nėra ko norėt, jei vis susižavi kokiais jau iš pirmo žvilgsnio netinkamais kandidatais - treninginiais bachūrėliais,
"stiliovais" savimylom ar pan. ir/arba pati esi visai nesistengianti plėtoti santykių, neinanti į kompromisą niurgzlė.
|
|
| | 2007.12.08 16:42 |
 |
|
TempusVernum
Didmeistris
|
Originally posted by: Clonc
Bus dar tu meiliu,po 15metu uzvesi tokia tema )
Nelabai ir tikisi, kad tokiame amžiuje gali būti
rimta meilė. Tegu neįsižeidžia mūsų forumo nepilnamečiai dalyviai, bet netikiu, kad tokiam amžiuje išvis yra meilė, na nebent retas išimtis. Dažniausiai tai susižavėjimas. Tikrai meilė ramybės neduoda mėnesių mėnesiais, metais, o kartais net visą gyvenimą. O kai paaugliams tos seilės meilės tetrunka
savaites ar daugiausiai kelis mėnesius, ir per metus dažna(as) n tų romanų patiria, tai kokia gi čia meilė ?
|
|
| | 2007.12.08 16:58 |
 |
|
Atsiskyrėlis
Meistras
|
Atsipeikėkit  nėra jokios meilės. Čia tik hormoninė reakcija reikalinga rūšies išlikimui palaikyti.
|
|
| | 2007.12.08 16:58 |
 |
|
lukrytė
Didmeistris
|
TV, nenervink su tais savo forsais ir stiliovais paslemekais. jeigu meile nelaiminga, dar toli grazu nereiskia, kad gali ipaisyti i ta pati remeli.
juk pats kazkokia mergina nelaimingai mylejai, bet juk ji nebuvo kazkokia vista+ciuciundra?.. taigi skaitykis su savo krastutinumais.
|
|
| | 2007.12.08 17:09 |
 |
|
TempusVernum
Didmeistris
|
Už savo teisingus neteisingus pasirinkimus prisiimu kaltęs pats sau. Ir neverkšlenu forume, kad kaip man dabar lievai. Ten, kur tau atrodo, kad verkšlenu, tėra objektyvus situacijos vertinimas.
O rėmelis čia gan aiškus. Arba taip, arba taip, ir trečias variantas - ir taip ir taip. Kiti
ne taip jau dažnai prideda prie meilės gyvavimo/žlugimo, o tik tie du dalyvaujantys asmenys.
|
|
| | 2007.12.08 17:09 |
 |
|
TempusVernum
Didmeistris
|
|
|
|
|