Santrauka: noreciau surast tokia kuri man padetu nugalet sy skausma
Tema sukurta: 2007.12.08 09:00
1 2 Toliau Paskutinis
2007.12.08 09:00 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą

Edgarinas
Edgarinas
Naujokas
sveiki!parasykit viska ka manot apie meile ir ka jauciat kai jumis palieka
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2007.12.08 09:38 Nauja žinutė

Pastebeta
Pastebeta
Didmeistris
matos iskart is temos pavadinimo kad vaikas esi... nemanau kad meil;e patyrei o tik prisirisima,susizavejima kuri palaikiai meile.... kam to klaust jai pats pajausi? manau mes visi zmones ir ta patri jauciam
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 09:50 Nauja žinutė

dds777
dds777
Meistras
tai ne meile. o tavo EGO! nes kai tave palieka, tavo EGO kelia tau skausmus. atseis - Kaip ji galejo mane palikti? As jug be jos esu nelaimingas, kodel ji to nesupranta? ir t.t. ... tai ne meile, o eroizmas!

nzn, kelinta karta jau kartosiu sia fraze siame forume, bet kai myli - esi laimingas kai tavo meile yra laiminga neziurint i tai ar ji/-s pasiekie ta laime su tavimi ar su kuo nors kitu/kita!

manau - tema baigta!
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 11:27 Nauja žinutė

Tyli
Tyli
Naujokas
o man atrodo, kad meile gali buti ne tik dziaugsmas, bet ir skausmas..
viena minute jauciuosi laiminga , o kita skauda iki pat sirdies gelmiu..
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 12:50 Nauja žinutė

Javinuke
Javinuke
Naujokas
Kaip galima myleti,kai dar tik 15 metu nugyvenes?
nzn net.
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 13:19 Nauja žinutė

PeM
PeM
Patyręs
" noreciau surast tokia kuri man padetu nugalet sy skausma" -ir kokios pagalbos tikiesi?
Manau pirmiausia turi suprast ir priimt ta fakta,kad Tu myli o Taves ne...,kad ,gal,tikejaisi daugiau nei ji galejo duot...
Kad...visa siame pasaulyje yra laikina...ir Tu tik mokiniesi mylet TA kuria sutiksi ateity...
Viskas bus gerai...,isikniaubk i pagalve ir issiverk o tada nusisluostik asaras,issipusk nosi ir nusisypsok... Gyvenimas grazus ir jis pilnas netiketumu,maloniu staigmenu...kurios laukia Taves ateity...
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 13:21 Nauja žinutė

Techno
Techno
Moderatorius
Originally posted by: dds777
tai ne meile. o tavo EGO! nes kai tave palieka, tavo EGO kelia tau skausmus. atseis - Kaip ji galejo mane palikti? As jug be jos esu nelaimingas, kodel ji to nesupranta? ir t.t. ... tai ne meile, o eroizmas!
nzn, kelinta karta jau kartosiu sia fraze siame forume, bet kai myli - esi laimingas kai tavo meile yra laiminga neziurint i tai ar ji/-s pasiekie ta laime su tavimi ar su kuo nors kitu/kita!
manau - tema baigta!

Papriestarausiu tau. Tokia meile kaip tu apibudinai - man primena mazochizma.
O kas del egoizmo - jisai tuno visu musu viduje. Ir jo israisku nebuvimas yra taip pat blogai, kaip ir per dideles israiskos.
O meile yra neatsiejama nuo egoizmo - tu kito zmogaus nori viso sau...
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 13:32 Nauja žinutė

lukrytė
lukrytė
Didmeistris
techno, mazochizmas buna tada, kai KANKINIESI. o jeigu tau IS TIESU svarbiausia, kad mylimajam butu gerai, ir tu nuosirdziai dziaugiesi, kai jis dziaugiasi, nesvarbu kokiom aplinkybem,-va tai yra besalygine meile. o visos tos egoizmo (gero ar blogo-koks skirtumas) rusys tik sustiprini savininkiskumo, pavydo ir godumo jausmus. mane asmeniskai erzina, kai juos nukreipia i mane ir pati labai noriu isvengti tokiu savidestrukciniu pojuciu.

negalima egoizmo pateisinti kaip saziningo dalyko remiantis meiles ideja. tai yra bekompromisis blogis.
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 13:38 Nauja žinutė

TempusVernum
TempusVernum
Didmeistris
O aš tau, Lukryte, truputį paprieštarausiu. Tai, kai linki rūpimam žmogui ko geriausio, visai nieko nesitikėdama sau, tai altruizmo atmaina.

Meilėje visad yra egoizmo. Bent lašelis. Pvz. mylėdama nori, kad antra pusė būtų su tavimi. Abejoju ar nenorėtum. O jei bent kas nukreiptą į tave, vadinasi yra ir egoizmo.
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 13:42 Nauja žinutė

Voverukas
Voverukas
Didmeistris
Man metų tiek, kad besąlygiška meile nebetikiu. Nes ji neįmanoma. Bent jau tarp vyro ir moters. Jeigu aš myliu Jonuką, o jis mane meta ir veda Onutę, aš jiems abiems su šypsena palinkėsiu laimės amžinosios? Kažin.
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 14:13 Nauja žinutė

PeM
PeM
Patyręs
Originally posted by: TempusVernum

O aš tau, Lukryte, truputį paprieštarausiu. Tai, kai linki rūpimam žmogui ko geriausio, visai nieko nesitikėdama sau, tai altruizmo atmaina.
Meilėje visad yra egoizmo. Bent lašelis. Pvz. mylėdama nori, kad antra pusė būtų su tavimi. Abejoju ar nenorėtum. O jei bent kas nukreiptą į tave, vadinasi yra ir egoizmo.

Originally posted by: Veruciukas

Man metų tiek, kad besąlygiška meile nebetikiu. Nes ji neįmanoma. Bent jau tarp vyro ir moters. Jeigu aš myliu Jonuką, o jis mane meta ir veda Onutę, aš jiems abiems su šypsena palinkėsiu laimės amžinosios? Kažin.

Jus pasaket mano mintis...
Pritariu 100%
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 16:09 Nauja žinutė

laimuska
laimuska
Naujokas
meile tik skaudina galiu tik tiek apie ja pasakyti daugiau nieko =(((((((((((((((((((((
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 16:17 Nauja žinutė

meilute36
meilute36
Naujokas
MEILE SKABUS IR SKAUSMINGAS ZODIS,JO VIENU ZODZIU NEAPIBRESI.MES ZMONES VIENI LABAISUREISKINAM TA MEILE.KITI NEMATOM KAD MOKAM IR MES MYLET.PAPRASCIAUSIAI GAL GERIAU LENGVIAU PAZIURET I APLINKA I TA MEILE NETOKIA JAU BAISI.
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 16:31 Nauja žinutė

Clonc
Clonc
Patyręs
Bus dar tu meiliu,po 15metu uzvesi tokia tema)
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 16:38 Nauja žinutė

TempusVernum
TempusVernum
Didmeistris
Originally posted by: laimuska

meile tik skaudina galiu tik tiek apie ja pasakyti daugiau nieko =(((((((((((((((((((((

Oi palauk, nereik tokių toliaregiškų išvadų Pirma subręsk išmokti pasirinkti tinkamą žmogų ir subręsk pati būti tinkama tam žmogui.

Nėra ko norėt, jei vis susižavi kokiais jau iš pirmo žvilgsnio netinkamais kandidatais - treninginiais bachūrėliais, "stiliovais" savimylom ar pan. ir/arba pati esi visai nesistengianti plėtoti santykių, neinanti į kompromisą niurgzlė.
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 16:42 Nauja žinutė

TempusVernum
TempusVernum
Didmeistris
Originally posted by: Clonc

Bus dar tu meiliu,po 15metu uzvesi tokia tema)

Nelabai ir tikisi, kad tokiame amžiuje gali būti rimta meilė. Tegu neįsižeidžia mūsų forumo nepilnamečiai dalyviai, bet netikiu, kad tokiam amžiuje išvis yra meilė, na nebent retas išimtis. Dažniausiai tai susižavėjimas. Tikrai meilė ramybės neduoda mėnesių mėnesiais, metais, o kartais net visą gyvenimą. O kai paaugliams tos seilės meilės tetrunka savaites ar daugiausiai kelis mėnesius, ir per metus dažna(as) n tų romanų patiria, tai kokia gi čia meilė ?
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 16:58 Nauja žinutė

Atsiskyrėlis
Atsiskyrėlis
Meistras
Atsipeikėkit nėra jokios meilės. Čia tik hormoninė reakcija reikalinga rūšies išlikimui palaikyti.
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 16:58 Nauja žinutė

lukrytė
lukrytė
Didmeistris
TV, nenervink su tais savo forsais ir stiliovais paslemekais. jeigu meile nelaiminga, dar toli grazu nereiskia, kad gali ipaisyti i ta pati remeli.

juk pats kazkokia mergina nelaimingai mylejai, bet juk ji nebuvo kazkokia vista+ciuciundra?.. taigi skaitykis su savo krastutinumais.
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 17:09 Nauja žinutė

TempusVernum
TempusVernum
Didmeistris
Už savo teisingus neteisingus pasirinkimus prisiimu kaltęs pats sau. Ir neverkšlenu forume, kad kaip man dabar lievai. Ten, kur tau atrodo, kad verkšlenu, tėra objektyvus situacijos vertinimas.

O rėmelis čia gan aiškus. Arba taip, arba taip, ir trečias variantas - ir taip ir taip. Kiti ne taip jau dažnai prideda prie meilės gyvavimo/žlugimo, o tik tie du dalyvaujantys asmenys.
Cituoti
Atsakyti
2007.12.08 17:09 Nauja žinutė

TempusVernum
TempusVernum
Didmeistris
Originally posted by: Atsiskyrelis

Atsipeikėkit nėra jokios meilės. Čia tik hormoninė reakcija reikalinga rūšies išlikimui palaikyti.

Sėkmės ir tau
Cituoti
Atsakyti
1 2 Toliau Paskutinis
© 2006 – 2025 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai