Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
snapcam cum,
rim,
???????,
twenty eiht,
???,
????,
7-eleven 85939,
55.930602, 23.306164,
????? ????? ??,
91 ??,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Augalas, is kurio gaminama tekila,
Augalas, is kurio lapu daromos cigaretes,
Augalas, kurio saknys vartojamos kaip astrus prieskonis,
Augalas, kurio seklos yra smulkiausios,
Augalas, kurio spurgai dedami i alu,
Kelmijos Sodų 65-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 66-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 67-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 68-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 69-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g jautienos 2 svogūnai 2 šaukštai acto Aliejus, truputis Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Kalendra,
truputis
Gaminimas: Minkštą jautieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su druska, pipirais, smulkiai pjaustytais svogūnais, kalendra, actu. Sumaišius indą uždaryti ir laikyti šaltoje vietoje pusdienį. Po to mėsa nuvaloma nuo prieskonių, sumaunama ant iešmo ir aptepama
aliejumi. Kepama virš žarijų, kol mėsa iškeps.
|
|
|
|
|