Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ilgoji g., Kamorūnų k., Varėnos r. sav.,
Liepos g., Kamorūnų k., Varėnos r. sav.,
Pievų g., Kamorūnų k., Varėnos r. sav.,
Liepų g., Kaniavos k., Varėnos r. sav.,
Miškų g., Kaniavos k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 porų, didelių (baltos dalies) 600 g mėsos faršo 100 ml grietinėlės (10 %) 1 skiltelės česnako Žolelių (krapų, petražolės, kalendra), 150 g
sūrio Druskos Pipirų.
Gaminimas: Porus supjaustyti 6-7 cm ilgio gabalėliais. Kiekvieną suskirstyti į vamzdelius. Mažus vamzdelius smulkiai supjaustyti ir apkepti alyvuogių aliejuje su česnakais. Faršą gardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su keptais svogūnais ir gerai
išmaišyti. Pridėti žolelių - krapų, petražolių, kalendrų. Gerai išmaišyti. 50 g sūrio smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su faršu. Sandariai užpildyti paruoštus vamzdelius. Jas pakepti alyvuogių aliejuje ant dideles ugnies. 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Įdėkite vamzdelius į kepimo indą, supilkite
grietinėlę ir kepkite įkaitintoje iki 180 temp. orkaitėje 25 minučių. Likusį sūrį stambiai sutarkuoti ir po 25 minučių pabarstyti ant vamzdelių ir dar kepti apie 7 minutes.
|
|
|
|
|