Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zanavykų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Zarasų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Zavadskių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Zebedeno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Zervynų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 šaukštai miltų 1 kiaušinis 1 dešrelė gabaliukas kumpio arba kitokios rūkytos mėsos 2 šaukšteliai tarkuoto fermentinio sūrio 1 pomidoras (Pomidorai) svogūnų laiškų petražolių
lapelių prieskoninių žolių aliejaus druskos pipirų
Gaminimas: Kiaušinius išplakti su miltais, kad tešla būtų kaip lietiniams (jeigu tešla tirštoka, įpilti virinto vandens), įdėti kubeliais supjaustytą dešrelę, rūkytą mėsą, sukapotus svogūnų laiškus, druską, pipirus
ir išmaišyti. Išpilti tešlą ant pakaitinto aliejaus, apkepti vieną ir kitą pusę. Dėti griežinėliais supjaustytus pomidorus, pabarstyti sūriu, žolėmis ir uždengti. Kepti ant mažos ugnies, kol sūris ištirps. Išimti ant lėkštės, pabarstyti petražolių lapeliais, galima užpilti pomidorų
padažu. Valgyti karštą.
|
|
|
|
|