Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Treniotos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Trimitų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Trinapolio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Trivyžos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Trobų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 750 g viščiuko krūtinėlės 1 indelio persikų, konservuotų Druskos Marinatui: Persikų užpilo 1 v. š. paukštienos prieskonių (grilio) 3 v. š. sojos
padažo Druskos
Gaminimas: Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska. Dubenėlyje išmaišykite aliejų, persikų antpilą, sojų padažą ir prieskonius, pasūdykite pagal skonį. Sudėkite į marinatą viščiuko gabalėlius, pridenkite,
padėkite į šaldytuvą 3 val. Persikus supjaustykite. Mėsą išimkite iš marinato ir verkite ant iešų paeiliui viščiuką ir persikus. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu. Skanaus!
|
|
|
|
|