Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žibintų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žibučių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žiburių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žydrynės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žiedų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,2 - 1,5 kg kiaulienos kumpio, su oda 1 šaukštelio čiobrelių 1 žiupsnelio pipirų, grūstų 2 šaukštų sojos padažo 1 žiupsnelio druskos 3 šaukštų bruknių uogienės 2 šaukštų
alyvuogių aliejaus 1 saujos gvazdikėlių 2 šaukštų aliejaus, apkepimui
Gaminimas: Prieskonius, soją, druską, alyvuogių aliejų išmaišyti ir ištrinti mėsą, laikyti šaldytuve per naktį. Odą supjaustyti rombeliais ir įkaitintoje keptuvėje kumpį apkepti iš abiejų pusių. Į
kiekvieną rombelį įsmeigti gvazdikėlį ir įvynioti į folgą.
Kepti įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje apie 45 min. Išimti iš folgos ir aptepti bruknių uogiene ir kepti apie 10 - 15 min. (tik nesudeginti).
Valgyti su keptomis bulvėmis ir daržovėmis.
|
|
|
|
|