Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 72-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 73-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 74-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 75-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 76-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vnt. - KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys 750 g - malta jautiena 1 vnt. - vidutinio dydžio svogūnas 2 vnt. - česnako skiltelės 1 vnt. - didelis kopūstas 1 žiupsneliai - Malti juodieji
pipirai 1 šaukštai - pomidorų padažas 1 žiupsneliai - druska 2 vnt. - kiaušiniai 4 šaukštai - ryžiai 3 šaukštai - šaltas vanduo
Gaminimas: 1. Dideliame puode užvirkite vandenį, sudėkite kopūstą. Virkite ant mažos ugnies 5 minutes. Palikite vandenyje,
kol atvės. 2. Atskirkite lapus, nupjaukite storą vidurinę lapų dalį. Vietoj blanširavimo, galite kopūstą padėti 2-3 dienoms į šaldiklį. Atšildyto kopūsto lapai taps minkšti, juos lengva atskirti. 3. Visus įdaro ingredientus gerai išmaišykite. Pridėkite Knorr Buljonetę. Ant kiekvieno lapo
padėkite šaukštą įdaro, suvyniokite. 4. Padažą užvirkite, užpilkite juo balandėlius. 5. Balandėlius sudėkite karščiui atspariame inde. Kepkite uždengtus iki 150°C įkaitintoje orkaitėje. Atidenkite, kepkite dar pusvalandį. 6. Į padažą įdėkite 2 - 3 šaukštus medaus ir sultis,
išspaustas iš vienos citrinos. Kepkite dar pusvalandį. Taip paruošti balandėliai įgauna saldžiarūgštį skonį.
|
|
|
|
|