Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eugenijos Šimkūnaitės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Europos a., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Europos Parko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ežeraičio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ežerėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 1 hokaido ar kitas moliūgas 3-4 šaukštai aliejaus Druska, pipirai, čili milteliai, rozmarinas, raudonėlis (pagal skonį)
Gaminimas: Bulves nulupti ir supjaustyti
nykščio storumo skiltelėmis. Moliūgą išvalyti nuo sėklų, žievę nulupti ir taip pat supjaustyti skiltelėmis. Viską sudėti į gilų dubenį užpilti aliejumi ir gerai išmaišyti su visais prieskoniais. Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Po skardą paskirstyti moliūgus su
bulvėmis ir kepti 20-25 min. Moliūgai gaunasi minkštesni negu bulves. Puikiai tiks jogurto-grietinės padažas.
|
|
|
|
|