Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saulėtekio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Savanorių a., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Savitiškio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Savitiškio skg., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Seinų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaušinis 200 g miltų 200 g manų kruopų 4- 5 šaukštai medaus 3-4 šaukštai sviesto 1 pakelis sausų mielių 1 šaukštelis kepimo miltelių 1 žiupsnelis druskos ~200 ml
vandens
Gaminimas: Išplakti kiaušinį su kepimo milteliais, mielėmis, druska ir viena stikline drungno vandens. Toliau plakant po truputį berti miltus ir manų kruopas ir vis įpilti vandens, kol gausis ne per tiršta lietinių tešla. Ją apie 1 val. palaikyti kambario temperatūroje.
Įkaitintoje keptuvėje lieti tešlos sluoksnį, kad jis padengtų visą keptuvės dugną, ir kepti tik iš vienos pusės, kol blyno viršus taps sausas ir korėtas. Lietinius sulankstyti ir aplieti tirpinto sviesto ir medaus padažu. Lietinius tiekti pusryčiams ar desertui. Skanaus!
|
|
|
|
|