Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pentiškių g., Antakalnio k., Kaišiadorių r. sav.,
Rožių g., Antakalnio k., Kaišiadorių r. sav.,
Šviesos g., Antakalnio k., Kaišiadorių r. sav.,
Trumpoji g., Antakalnio k., Kaišiadorių r. sav.,
Elektrinės g., Bačkonių k., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 vištų krūtinėlės 1 šaukštas miltų 25 g sviesto 100 g špinatų 1 saujelė krapų 1 saujelė svogūnų laiškų 3-4 skiltelės česnako 200 g grietinėlės
Marinatui: 1 šaukštas
medaus 1 šaukštas garstyčių 2 šaukštai aliejaus 1 šaukšas acto Paukštienos prieskonių - pagal skonį Garnyrui: 1 prancūziškas batonas 50 g sviesto 1-2 skiltelės česnako
Gaminimas: Į keptuvę dedame jau išmarinuotą vištieną, supjaustytą smulkiais
gabaliukais, ją apkepiname (~5 minutes). Kitoje keptuvėje dedame sviestą ir miltus, minutę pakepiname, tada sumetame žalumynus ir česnaką. Kepiname apie 4 minutes, tuomet sumetame ir vištieną, užpilame grietinėle ir patroškiname 7-8 minutes. Batoną pjauname per pusę, dedame ant jo pjaustyto česnako
ir kieto sviesto, per visą ilgį. Dedame į orkaitę (180-200 laipsnių pagal Celsijų) ir kepame, kol apskrus. Skanaus!!
|
|
|
|
|