Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Andriaus Gustaičio g., Pažėrų k., Kauno r. sav.,
J. Lukšos g., Pažėrų k., Kauno r. sav.,
Kaimynų g., Pelenių k., Kauno r. sav.,
Pamiškės g., Pelenių k., Kauno r. sav.,
Vėjo g., Pelenių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lazanijai: 500 g lieso jautienos faršo 280 g šaldytų arba šviežių špinatų 80 g pievagrybių arba kitokių Jūsų mėgstamų grybų 9 nevirti lazanijos lakštai 400 g ricotta sūrio 50 g
parmezano sūrio 150 g mocarela sūrio 1 v. š. alyvuogių aliejaus 1 svogūnas 6 skiltelės česnako 0,5 a. š. raudonos paprikos miltelių 1 a. š. malto džiovinto raudonėlio Druska - pagal skonį Malti juodieji pipirai - pagal skonį Marinara padažui: 0,25 stiklinės
alyvuogių aliejaus 4 skiltelės česnako 900 g konservuotų pomidorų 3 šakelės bazilikų Druska - pagal skonį Malti juodieji pipirai - pagal skonį
Gaminimas: Marinara padažui susmulkinti česnako skilteles ir kartu su aliejumi pakepinti puode apie 8 min., kol
česnakai įgaus auksinį atspalvį. Pakepinus česnaką į tą patį puodą sudėti su sultimis sutrintus pomidorus, susmulkintą baziliką, druską bei pipirus ir ant nedidelės ugnies patroškinti apie 30 min. Įkaitinti keptuvėje alyvuogių aliejų ir apie 10 min. pakepinti jame grybus su susmulkintu
svogūnu, išspaustu česnaku, raudonosios paprikos milteliais bei raudonėliais. Tuomet sudėti jautienos faršą ir kepinti, kol mėsa nebebus raudona. Pakepinus mėsą kartu sudėti trečdalį marinara padažo ir sumažinus ugnį patroškinti apie 7 min. Viską pagardinti druska bei
pipirais. Atskirame inde sumaišyti susmulkintus špinatus, sutarkuotą rikota ir sutarkuotą parmezano sūrį. Kepimo indo dugną pašlakstyti marinara padažu, dėti lazanijos lakštą, grybų bei jautienos faršo mišinį, pašlakstyti marinara padažu, dėti lazanijos lakštą, špinatų ir sūrių mišinį ir
taip kartoti, kol bus sudėti visi lazanijos lakštai ir įdarai. Viską apšlakstyti likusiu marinara padažu ir apibarstyti smulkintu mocarela sūriu. Viską uždengti folija ir kepti apie 30 min. 220 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje. Tuomet atidengti foliją ir dar kepti apie 10
min. Iškepus palikti apie 10 min., kad atvėstų, supjaustyti, sudėti į lėkštes ir patiekti.
|
|
|
|
|