Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Kalnelio Gražionių k., Radviliškio r. sav.,
Pievų g., Kalnelio Gražionių k., Radviliškio r. sav.,
Taikos g., Kalnelio Gražionių k., Radviliškio r. sav.,
Tulpių g., Kalnelio Gražionių k., Radviliškio r. sav.,
Draugystės g., Karčemų k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 750 g moliūgų, 1 stiklinė pieno, 1,5 stiklinės miltų, 3 kiaušiniai, 3 šaukštai cukraus, 30 g mielių, druska.
Gaminimas: Moliūgus nulupame, smulkiai supjaustome ir
verdame piene, kol pasidarys vientisa masė (nuolat maišome). Masę atšaldome, suberiame miltus, mieles, ištrintas su cukrumi, sudedame kiaušinių trynius, žiupsnelį druskos ir viską išmaišome. Po to sudedame išplaktus baltymus ir atsargiai sumaišome. Kepame įkaitintuose
riebaluose. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus
vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g miltų 400 g moliūgų 60 g cukraus 1 žiupsnelis druskos Aliejaus (kepimui) Džemas ar uogienė - pagal skonį
Gaminimas: Supjaustutus moliūgus virti garuose, kol
suminkštės. Moliūgus sutrinti blenderiu. Įdėti į masę druską, cukrų, miltus. Viską gerai išmaišyti. Blynelius kepti įkaitintame aliejuje. Patiekti su mėgstamu džemu ar uogiene. Skanūs ir karšti ir šalti. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g moliūgų (nuluptų) 2 kiaušiniai 50 g cukraus 200 ml jogurto, natūralaus 100 g džiovintų uogų (turėjau vyšnių, spanguolių, agrastų) 1 šaukštelis kepimo miltelių 200-250 g
miltų Augalinio aliejaus
Gaminimas: Sutarkuojame moliūgo minkštimą. Išplakame kiaušinius su cukrumi. Įmaišome į kiaušinių plakinį jogurtą. Taip pat pridedame moliūgo ir uogų. Galiausiai įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepame keptuvėje
(įkaitinę aliejų), kol visos pusės gražiai pagelsta (5-7 minutes).
|
|
|
|
|