Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vakario g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Valstiečių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Varnaičių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Varpo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vasario 16-osios g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 avokadas 200 g brokolių 2 paprikos 2 morkos 3 bulvės 1 pomidoras 2 svogūnai 1 sauja svogūnų laiškų 50 g fermentinio sūrio druska pipirai 1 šaukštas
sviesto alyvuogių aliejus Gaminimas: Keletą minučių apvirti brokolius ir apvirtus susmulkinti. Paprikas išvalyti, supjaustyti kubeliais. Kubeliais supjaustyti pomidorą, avokadą. Morkas ir bulves supjaustyti riekutėmis. Susmulkinti svogūną ir svogūnų
laiškus. Paruoštus ingredientus suberti į sviestu pateptą kepimo indą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje 150 laipsnių temperatūroje apie 30 min., kol daržovės suminkštės ir išsilydys sūris. Patiekalus galite pagardinti
skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų
šaltinis!
|
|
|
|
|