Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Letauso g., Spraudžio k., Rietavo sav.,
Bangos g., Stumbrių k., Rietavo sav.,
Kvėdarnos g., Stumbrių k., Rietavo sav.,
Laukų g., Stumbrių k., Rietavo sav.,
Pagrindinė g., Šiuraičių k., Rietavo sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g aukščiausios rūšies miltų 150 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinis 100 g cukraus 2 valgomi šaukštai grietinės 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 10-12 rabarbarų
stiebų 2 valgomi šaukštai rudojo cukraus (galima ir paprastą cukrų naudoti) rabarbarų pabarstymui 1 žiupsnelis druskos
Gaminimas: Sutarkuoti į dubenį margariną, suberti miltus, cukrų, druską, įdėti grietinę ir kiaušinį. Minkyti tešlą iki vientisos masės. Tešlą
suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldiklį 30 min. Jei turite daugiau laiko ir kantrybės, laikykite apie 1-2 val. šaldytuve. Rabarbarus nuplauti (lupti nebūtina) ir supjaustyti 1 cm ilgio kubeliais, apibarstyti cukrumi ir išmaišyti. Į kepimo formą sutarkuoti burokine tarka 2/3 dalis
tešlos, ant viršaus suberti rabarbarus. Pabaigoje ant rabarbarų sutarkuoti likusią tešlą. Kepti 200 C temperatūroje apie 30 min., kol pyragas gražiai paraus. Karštas labai skanus su trintomis braškėmis ir ledais.
|
|
|
|
|