Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vėjo skg., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vėkės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Ventos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Verdulių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Verduliukų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,25 vidutinio dydžio baltagūžio kopūsto 2 kiaušiniai 2 - 3 šaukštų miltų malti džiūvėsėliai žiupsnis druskos, pipirų ir bet kurių kitų jums patinkančių prieskonių aliejus kepimui bei
grietinė pagardinimui
Gaminimas: Kopūstą susmulkiname (per stambiausią tarką arba peiliu, kaip galima smulkiau). Sudedame į indą, kuriame darysime tešlą. Įmušame kiaušinius, suberiame druską, pipirus, kitus prieskonius (galima naudoti bet kuriuos, jums patinkančius, aš dažnai
pridedu kmynų ir džiovintos paprikos). Viską gerai išmaišome ir suberiame miltus bei išminkome tešlą. Miltų reikia tiek, kad galima būtų formuoti blynelius rankomis. Jei matote, kad įbėrėte per daug, paminkykite rankomis, vis sugniauždamos - kopūstuose labai daug skysčio, jis išsiskirs ir suvilgys
tešlą. Iš paruoštos tešlos formuojame maždaug delno dydžio blynelius, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje. Kepti reikia maždaug tiek pat, kiek ir mėsos maltinius. Iš to kiekio tešlos gausite šešis - aštuonis blynelius. Patiekiame su grietine.
|
|
|
|
|