Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viržių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Visvaldės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vyšnialaukio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vyšniavos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vyšnių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: šparaginės pupelės (tinka ir žalios, ir geltonos) Marinatui: 3 l vandens 250 ml 9 % acto 4 v. š. druskos 12 v. š. cukraus juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų grūdeliai lauro
lapeliai krapai
Gaminimas: Šparagines pupeles gerai nuplauti, nupjaustyti abu galiukus. Paruoštas pupeles sumesti į užvirusį marinatą ir virti 15 min. Tuomet sudėti į stiklainiukus ir užsukti dangteliais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Aštuonių stiklainių marinatui : 1,5 l vandens 2 v. š. druskos 2 v. š. cukraus 5 v. š. acto
Gaminimas: Šparagines pupeles sudedame į puodą ir verdame apie 15 min (iki
užvirimo). Tada jas dedame į stiklainius. Pasiruošiame marinatą: į vandenį suberiame druską, cukrų ir įpilame actą, viską gerai išmaišome. Marinatą užpilame ant šparaginių pupelių. Pakaitiname stiklainius ir uždengiame.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Marinatui: 1 l vandens 1 v.š. druskos 4 v.š. acto, 9% 4 v.š. cukraus Kelių grūdelių pipirų (juodų ir kvapniųjų)
Gaminimas: Pupelių ankščių galiukus
nupjaustome ir blanširuojame verdančiame pasūdytame vandenyje apie 5 min. ( 1 l vandens imame 1 valgomą šaukštą druskos).Po to išgriebiame kiaurasamčiu ir nardiname į šaltą vandenį. Pupeles sudedame į švarius stiklainius ir užpilame verdančiu marinatu. Pridengiame dangteliais ir pasterizuojame 0,5 l
talpos stiklainius apie 15 min.
|
|
|
|
|