Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sietyno g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Sirupio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Skaistakalnio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Skynimų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Skrydžio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: virta višta nuo virimo likęs sultinys virtos morkos česnakai želatina (nebūtinai - sustingsta ir be jos) krapų mėgstamų prieskonių
Gaminimas: Užpilame šaltu vandeniu
želatiną ir pastatome, kad išbrinktų. Želatinos dėjau apie porą šaukštų, gal net mažiau. Supjaustome virtas morkas. Susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę (geriausia virti be odelės). Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Susmulkintą vištą sudedame į sultinį
ir išmaišome. Pridedame prieskonių. Sudedame pjaustytas morkas ir česnakus. Pakaitiname želatiną iki tol, kol ištirpsta - neužviriname. Supilame į vištieną. Išmaišome. Išpilstome į norimo dydžio indus ir pastatome šaltai, kad sustingtų.
|
|
|
|
|