Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokyklos g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Naujoji g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Nepriklausomybės al., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
P. Jodelės g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Parko g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos nugarinės 300 g fermentinio sūrio Druskos ir pipirų pagal skonį mėgstamų mėsos prieskonių provanso žolelių vegetos prieskonių
Gaminimas: Kiaulieną
supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame. Pagardiname mėsos prieskoniais, druska, pipirais ir Provanso žolelėmis. Fermentinį sūrį supjaustyti maždaug 1x1 cm pailgomis juostelėmis. Į kiekvieną mėsos gabaliuką dėti po sūrio lazdelę ir gražiai susukti bei susmaigstyti mediniais pagaliukais. Apkepti
gerai įkaitintame aliejuje keptuvėje ir pavirti apie 15 minučių prieskoniuotam verdančiam vandeny. Skanaus :)
|
|
|
|
|