Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vokės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vokiečių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Volungių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Voveraičių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Z. Gerulaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g jautienos išpjovos druskos maltų pipirų
Gaminimas: Išpjovą supjaustykite riekėmis, išmuškite, ištrinkite druska ir pipirais. Bifšteksą kepkite virš labai karštų anglių, iš
pradžių ant aukštai pakeltų grotelių, vėliau, anglims auštant, jas po truputį leiskite žemyn. Anglis paskirstykite kiek plačiau, nei ant grotelių užima mėsa. Bifšteksą reikia versti tik vieną kartą - kai pirma pusė apkepa tiek, kiek norite. Jei norite bifštekso su krauju, 200 g svorio
riekę kepkite 15 minučių, visiškai ji iškepa per 20 minučių.
|
|
|
|
|