Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eišiškių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g bulvių 750 g brokolių (Brokoliai) 2 svogūnai 4 šaukštai vyno acto 1 šaukštelis garstyčių 6 šaukštai sojų aliejaus 150 g lukštentų virtų
krevečių druskos cukraus maltų juodųjų pipirų
Gaminimas: 1. Bulves nuplaukite ir išvirkite su lupenomis (stenkitės, kad nesuvirtų). Išvirtas bulves perpilkite šaltu vandeniu, atvėsinkite ir nulupkite. Brokolius nuvalykite, nuplaukite, išdalinkite žiedynais, o stiebelius
supjaustykite žiedeliais. Žiedynus ir stiebelius 5 min. virkite pasūdytame vandenyje, po to perpilkite šaltu vandeniu. 2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Ruošdami marinatą salotinėje sumaišykite actą, druską, maltus juoduosius pipirus, žiupsnelį cukraus ir
garstyčias. Lėtai supilkite augalinį aliejų. Bulves supjaustykite gabalėliais ir sumaišykite su marinatu. Suberkite brokolius, svogūnus, krevetes ir palaikykite 30 min. Prieš patiekiant į stalą salotas galima dar pagardinti prieskoniais ir papuošti krapų šakelėmis.
|
|
|
|
|