Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušros Tako g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Avilių g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Ąžuolyno g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Bažnyčios g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Beržyno g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 žiedinis kopūstas (800 g) druskos 2 šaukštai sviesto 150 g miltų 200 g “Žementalio” sūrio 4 kiaušiniai 1/2 šaukštelio maltų muskatų žiedų juodųjų
pipirų
Gaminimas: Žiedinį kopūstą dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir 15 minučių virti ant silpnos ugnies. Nupilti vandenį, žiedinį kopūstą nuvarvinti. 1/4 l vandens užvirinti su sviestu bei žiupsneliu druskos, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Paruoštą tešlą sukrėsti į
dubenį. Sūrį stambiai sutarkuoti. Į tešlą po vieną įmušti kiaušinius, išmaišyti ir suberti tarkuotą sūrį. Paruoštą kremą pagardinti druska, pipirais ir muskatų žiedais. Žiedinį kopūstą dėti į riebalais išteptą kepimo formą, užpilti sūrio kremu ir pašauti į įkaitintą orkaitę. Kepti, kol
žiedinis kopūstas gražiai pagels.
|
|
|
|
|