Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemaičio Sodų 11-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 12-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 13-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 14-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 15-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 litrinis stiklainiukas baravykų marinuotų arba virtų; 2 svogūnai; 100 g. kiaulienos spirgučių; 1 riekelė rūkytų lašinukų; 100 g. sviesto; 6 bulvės didelės; 100 ml. grietinės arba
grietinėlės; druskos.
Gaminimas: Svogūnus supjaustome ir apkepinam svieste. Į kitą keptuvę dedame spirgučius, supjaustytus lašinukus ir pjaustytus baravykus. Viską pakepiname. Bulves nuplauname ir su lupena dedame virti į pasūdytą vandenį. Į keptuvę su baravykais sudedame svogūnus
ir dar pakepam keletą minučių. baigiant kepti pasūdome, pilame grietinėlę arba grietinę, išmaišome. Išvirtas bulves dedame kelioms minutėms į įkaitintą orkaitę 5 min. Tiekiame baravykus su virtomis su lupena bulvėmis, jas prapjauname kryžmai ir uždedame sviesto. Skanaus!
|
|
|
|
|