Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karačiūnų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės miltų 4 kiaušiniai 150 g sviesto 1,25 stiklinės cukraus 2 šaukšteliai kepimo miltelių (Kepimo milteliai) vanilės aliejaus 100 g pieniško arba desertinio
šokolado migdolų
Gaminimas: Sviestą ištrinti iki baltumo. Atskirame inde suplakti trynius ir stiklinę cukraus. Baltymus standžiai išplakti, baigiant plakti suberti likusį cukrų. Sviestą išmaišyti su išplaktais tryniais, po to pakaitomis dėti plaktus baltymus ir
miltus, supilti vanilės aliejų. Tešlą sudėti tortinę, išklotą kepimo popieriumi. Kepti valandą orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C. Iškepus išimti iš orkaitės ir palikti formoje. Po 5 min. padėti į lėkštę, pabarstyti smulkiai sutrintu šokoladu ir migdolais. Po 20 min. pridengti
pyragą dangteliu tortams arba dubeniu ir palikti kelioms valandoms.
|
|
|
|
|