Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Deltuvos g., Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Dubysos g., Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Dvaro g., Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Forto g., Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Gėlių takas, Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Burokėliai, lapkočiai, 600 gramų Taukai (kiaulių), 3 šaukštai Fermentinis sūris, tarkuotas, 4 šaukštai Sviestas, 1.5 šaukšto Džiūvėsėliai, 1.5 šaukšto Grietinė, 1.5 stiklinės Druska,
truputį
Gaminimas: Burokėlių lapkočiai išverdami pasūdytame vandenyje, išgriebiami ir perpilami šaltu vandeniu. Tada supjaustomi 1,5—2 cm ilgio gabalėliais, dedami į grietinę, prieš tai joje išmaišius tarkuotą varškės ar fermentinį sūrį. Masė sukrečiama į išteptą riebalais ir
džiūvėsėliais pabarstytą formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas sviestu. Kepama orkaitėje 10—20 min., kol apkepo paviršius parusvėja.
|
|
|
|
|