Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Automobilininkų g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Ąžuolų g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Bažnyčių g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Bendrabučio skg., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Bernotiškės g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 didelių pievagrybių 0,25 stiklinės aliejaus Pesto įdaras: 2 stiklinės šviežių baziliko lapų (Bazilikas) 0,5 stiklinės sutarkuoto parmezano (labai kieto fermentinio sūrio) 0,75
stiklinės aliejaus 1 šaukštas migdolų 3 skiltelės česnako 0,25 šaukštelio šviežiai maltų pipirų 1,5 šaukštelio druskos
Gaminimas: Migdolus nuplikyti, nulupti. Visus pesto komponentus išmaišyti plaktuvu, paskaninti. Pievagrybius nuplauti, nuvalyti, nuvarvinti,
nupjauti kotelius. Į dubenėlį supilti aliejų, paeiliui mirkyti jame grybus. Kepurėles dėti grilyje apačia ant grotelių, kepti, kol apskrus, apversti, pridėti pesto ir toliau kepti, kol įgaus aukso spalvą.
|
|
|
|
|