Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Z. Tiškos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Zanavykų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Zarasų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Zylių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Zūbiškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g virtų pupelių 3 virtos morkos 200 g rūkytos dešros 100 g juodųjų alyvų 2 salotų lapai 2 skiltelės česnako 2 v. š. majonezo 3 v. š. grietinės 1
svogūnas
Gaminimas: Į dubenį suberiame virtas pupeles, kubeliais supjaustytas morkas bei dešrą, griežinėliais supjaustytas alyvas. Padažui smulkiai supjaustome svogūną ir česnako skilteles. Juos suberiame į majonezo ir grietinės mišinį. Gerai išmaišome. Šiuo padažu
užpilame salotas, išmaišome ir palaikome 15 min. Tada į salotinę įklojame salotų lapus, sudedame mišrainę ir puošiame susuktomis morkų juostelėmis bei alyvų puselėmis.
|
|
|
|
|