Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žygimantų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žygio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žilvičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žilvino g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žynių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g mielių 230 ml pieno 100 g margarino 2 kiaušiniai (1 įdarui) 500 g miltų 500 g varškės 0,5 stiklinės cukraus + 3 šaukštai tešlai 30 g vanilės cukraus 2 v.š.
spanguoių arba kitos uogienės 0,5 kiaušinio aptepimui
Gaminimas: Mieles išsukame su cukrumi, pašildytu pienu ir trupučiu miltų, kad tešla butų grietinės tirštumo Ant tešlos viršaus pasijojame truputį miltų ir paliekame, kad pakiltų. Tada margariną gerai išsukame su
kiaušiniu ir maišome jau pakilusią mielių masę. Toliau maišydami suberiame visus miltus. Gerai išminkome. Tešlą suskirstome į keturiasdalis,vieną dalį atidėti papuošimui. Skardą pabarstome miltais. Likusią tešlą iškočiojame ir išklojame į paruoštą skardą. Paruošiame įdarą. Varškę
permalame arba pertriname per sietelį, suberiame cukrų, vaniles cukrų, išplaktą kiaušinį, gerai išmaišome ir dedame ant mielines tešlos. Tešlos kraštus užlenkiame. Iš papuošimui skirtos tešlos tarp rankų iškočiojame 3 virveles, supiname kasą ir uždedame ją ant tešlos krašto. Pyragą aptepame
išplaktu kiaušiniu, o į varškę pridedame uogienes. Kepame 180° C temperatūros orkaitėje apie 1 val.
|
|
|
|
|