Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Butkų Juzės g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Dainavos g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Derliaus takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Dvarelio takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 gr grietinėlės 400 gr pieno 3 tryniai 150 gr cukraus Vanilinis cukrus
Gaminimas: Trynius su cukrumi išsukite iki vientisos masės, į kurią, maišant supilkite pieną ir
grietinėlę. Suberkite vanilinį cukrų ir gautą masę išpilstykite į formeles, užšaldykite. Norėdami pasigaminti riebesnius ar liesiesnius ledus, keiskite grietinėlės ir pieno santykį. Gaminant liesus ledus, reikia įdėti 10 g krakmolo.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 180 g cukraus, 1 šaukštelis vanilinio cukraus, 250 ml pieno, 6 kiaušinių tryniai, 500 ml grietinėlės, pagardus (tai gali būti tas, ką labiausiai mėgstat. Aš naudojau tai, kas buvo po
ranka: Fortūnos saldainiai, zefyrai, serbentai..).
Gaminimas: Pieną, cukrų, vanilinį cukrų supilam į puodą ir užverdam. Kol verda, darbuojamės toliau: atskiriam kiaušinių trynius ir baltymus. Naudosim tik trynius, tuo tarpu baltymus bus galima sėkmingai panaudoti išsikepant morengiukus
(ką vėliau padariau). Taigi, tryniai išplakami ir plakant toliau pilamas pienas. Visą masę supilam atgal į puodą ir verdam esant silpnai ugniai, kol susidaro skystos grietinės masė. Na, o vėliau įmaišom grietinėlę ir paliekam šiek tiek atvėsti.
Kai tai atsitinka, dedam pagardus. Aš dėjau
pasmulkintus Fortūnos saldainius, zefyrus ir serbentus. Viskas. Supilam visą šitą gėrį į kokį indą (naudojau paprastą plastmasinį) ir dedam į šaldiklį.
Ledus gaminau vakare, kitos dienos popietę jau galėjau mėgautis šiuo šaltu ir gaiviu ledų desertu. Manyčiau, juos sėkmingai galima naudoti
tiek prie pyrago, tiek vienus. Smagu ir tai, kad priedai gali būti tokie, kokių tik širdis geidžia.
Darbo gal ir atrodo daug, bet tikrai verta. Skanaus!
|
|
|
|
|