Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Santakos 5-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
Santakos 6-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
Santakos 7-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
Santakos 8-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
F. Boguševičiaus g., Savičiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis kopūstas 500 g žuvies filė 1,5 stiklinės virtų ryžių 1 morka prieskoniai žuviai pipirai druska žalumynai Padažui: grietinė pomodorų
padažas Garnyrui: bulvės
Gaminimas: Žuvis susmulkinkite, sudėkite išvirtus ryžius, sutarkuokite smulkia burokine tarka morką ir pagardinkite viską su prieskoniais, pipirais ir druska.Išminkykite. Kopūstą apvirkite ir išskirstykite lapeliais. Tada formuokite
kukuliukus ir dėkite ant kopūsto lapo ir suvyniokite. Sudėkite visus balandėlius į greitpuodį ir pripilkite vandens ir patroškinkite 25 min. Bulves išvirkite ir padažą paruoškite (pomidorų padažą sumaišykite su grietine). Patiekite! Skanaus! Nepakartojamo skonio žvejų balandėliai.
|
|
|
|
|