Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ka turi visos zuvys, bet neturi rajos,
Ka veikia zmones diskotekoje,
Ka, isvertus i lietuviu kalba, reiskia dissapear,
Ka, isvertus is ispanu kalbos, reiskia Alkatrazo salos (kur yra garsusis kalejimas) pavadinimas,
Kabamas virveliu tinklas poilsiui,
Kelmijos Sodų 82-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 83-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 84-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 85-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 86-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: maltų juodųjų pipirų 5 šaukštai aliejaus 300 g menkių arba kitokių žuvų filė 4 citrinos 4 česnako skiltelės bazilikų druskos
Gaminimas: Supjaustikyte česnakus
griežinėliais, užpilkite aliejumi, palaikykite 3h. Išspauskite vienos citrinos sultis, ir apšlakstykite žuvis ir palikite jas valandą marinuotis. Likusias citrinas supjaustykite griežinėliais. Ant iešmelių pakaitomis verkite žuvų gabaliukus ir citrinų pusgriežinius. Keptuvėje įkaitinkite česnakinį
aliejų (česnakus išėmę), iš visų pusių apkepkite jame vėrinukus, sūdykite juos, barstykite pipirais, bazilikais ir tuoj pat tiekite. Galite pridėti ir paprikos griežinėlių (bandžiau tik kartą).
|
|
|
|
|