Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalumos 19-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 2-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 20-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 21-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 22-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g žuvies faršo 1 morka (didelė) 1 cukinija (nedidelė) 1 svogūnas 150 g jūros gėrybių prieskoniai: druska, žuvies prieskoniai 300 g ryžių 1 valgomas šaukštas alyvuogių
aliejus aliejus augalinis kepimui (4 porcijoms)
Gaminimas: Morką, cukiniją sumalkite smulkiai. Svogūną supjaustykite smulkiai ir pakepinkite, po to sudėkite kitas susmulkintas daržoves. Jūros gėrybes išvirkite pasūdytame vandenyje. Nukoškite. Viską sumaišykite su daržovėmis
ir pagardinkite prieskoniais. Paimkite folijos ir sukarpykite į keturis laikštus, į juos dėkite po pora samtelių įdaro ir padarykite žuvies formos puodelius, kampus užlankstykite. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 25 minutes. Ryžius išvirkite pagardinikte druska, įpilkite
aliejaus. Iškepusę užkepėlę ir išvirusius ryžius paserviruokite gražiai lėkštėje, papuoškite. Ir viskas. Skanaus!
|
|
|
|
|