Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Talvitis,
Talvila, S. Ševcovo įmonė,
Talšos Irklavimo Sporto Klubas,
Talša, Šiaulių Baidarių ir Kanojų Irklavimo Sporto Klubas, Irklavimo Bazė,
Talša, Kavinė, Miltainis,
Medininkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Medkirčių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Medžiotojų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Meiriškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Meistrų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g konservuoti žirneliai 150 gdešros 1 šaukštelissviesto 1 šaukštelis aliejaus Druska, truputis
Gaminimas: Žirneliai 10 min. pavirinami ir nusunkiami. Dešra
supjaustoma apie 0,5 cm storio griežinėliais ir apkepinama aliejuje. Kai dešros krašteliai užsiraitys — pasidarys nelyginant dubenėliai, į juos įdedama žirnelių, sviesto ir dar truputį palaikoma keptuvėje. Tinka su burokėlių salotomis.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g žirnelių 1 mėlynas svogūnas 2 skiltelės česnako 1 šaukštas majonezo Druskos
Gaminimas: Svogūną ir česnaką susmulkinti, sudėti žirnelius. Uždėti majonezo ir druskos.
Viską išmaišyti.
|
|
|
|
|