Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 50-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 51-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 52-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 53-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 didelės virtos bulvės 2 stiklinės miltų 1 didesnis svogūnas 1 nemaža morka 200 g moliūgo žalios ar džiovintos petražolės juodieji
pipirai mairūnas bazilikas aliejus
Gaminimas: Virtas bulves sutrinti, įberti petražolių, pasūdyti, jei reikia, ir suminkyti su miltais. Aliejuje pakepinti svogūną, po kelių minučių suversti tarkuotą morką, dar po kokių 5 min tarkuotą moliūgą. Įberti po žiupsnelį
prieskonių, pagal skonį druskos ir troškinti, kol suminkštės. Formuoti blynus su įdaru ir kepti aliejuje. Tinka su grietine.
|
|
|
|
|