Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sachmatu ir saskiu partijos pirmieji ejimai, kuriais varzovai siekia geriausiai isdestyti savo figuras, kad toliau galetu pulti ar gintis,
Sachmatu padetis, kai likus mazai laiko reikia padaryti daug ejimu,
Sachmatu padetis, kai partija laikoma pasibaigusia lygiosiomis,
Sachmatu padetis, kai sachuojamo karaliaus nebeiamanoma isgelbeti,
Sachmatu padetis, kai zaidejas turi daryti ejima, susilpninanti jo padeti,
Šatrijos Raganos g., Medingėnų k., Rietavo sav.,
Vandentiekio g., Medingėnų k., Rietavo sav.,
Vilties g., Medingėnų k., Rietavo sav.,
Vytauto Didžiojo a., Medingėnų k., Rietavo sav.,
Žalioji g., Medingėnų k., Rietavo sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 100 g. Cukraus 8 šaukštai miltų šaukštelis vanilinio cukraus 5 kiaušiniai 100 g. džemo arba marmelado 1 šauštas sviesto 1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
Varškės
masei: 500 g. riebios varškės 150 g. cukraus 5 kiaušiniai 50 g. sviesto pakelis vanilinio cukraus 4 šaukštai krakmolo 50 g. razinų
Gaminimas: Trynius atskirkite nuo baltymų ir ištrinkite su cukrumi. Supilkite miltus, vanilinį cukrų ir viską išmaišykite. Į
tešlą sudėkite atskirai iki standumo išplaktus baltymus, atsargiai išmaišykite ir supilkite į sviestu išteptą ir pabarstytą džiuvėsėliais formą. Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 30 min. Iškepusį pagrindą aptepkite marmeladu.
Gaminkite viršutinį sluoksnį: varškę ištrinkite su
cukrumi, po truputį dėkite sviestą, atskirtus kiaušinių trynius, krakmolą, vanilinį cukrų. Galiausiai suberkite nuplautas razinas ir sudėkite iki standumo išplaktus baltymus. Atsargiai viską išmaišykite ir supilkite ant iškepusio pagrindo. Pašaukite į orkaitę ir kepkite tokioje pačioje
temperatūroje, dar apie 30 min.
|
|
|
|
|