Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g fermentinio sūrio
50 g Rokforo sūrio
150 g česnakinio lydyto sūrio
2 šaukštai minkšto sūrelio
1/2 raudonosios paprikos
100 g maltų graikiškų riešutų
100 g virtų špinatų (Špinatai)

Gaminimas:
Visą sūrį du kartus sumalti ir išmaišyti, kad išeitų vientisa masė.
Dalimis dėti sūrelį (jeigu masė per skysta, jo gali būti mažiau).
Ant permatomos plėvelės maisto produktams stačiakampiu 0,5 cm storiu išskleisti sūrio masę, ant viršaus sudėti špinatus.
Papriką supjaustyti 1 cm juostelėmis ir išilgai išdėlioti palei vieną sūrio masės šoną.
Masę suvynioti pradedant nuo to šono, kur išdėliota paprika (vyniojant nuimti plėvelę).
Vyniotinį išvolioti maltuose riešutuose ir įdėti į šaldytuvą.
Pjaustyti stipriai atšaldytą, verdančiame vandenyje pamirkytu peiliu, 1 cm storumo riekelėmis.
Sudėti į pusdubenį ir patiekti kaip užkandį.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai