Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Marinuoti vištų (arba kalakutų) sparneliai, 6 vienetai
Pievagrybiai, dideli, 5-7 vienetai
Česnakai, smulkinti, 5 skiltelės
Lauro lapai, keletas
Druska, pagal skonį
Pipirai, pagal skonį
Čiobrelio šakelė
Raudonas vynas, saldus, 4-5 šaukštai
 


Gaminimas:
Marinuotus vištų sparnelius kepti keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 30 minučių (jie bus labai traškūs ir apskrudę).
Į jau gerokai apkepusius sparnelius dėti pjaustytus pievagrybius, berti smulkintą česnaką, lauro lapus ,čiobrelio šakelę, druską, pipirus. Šiek tiek viskam pakepus, pilti vyną ir dar 2- 3  minutes patroškinti.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai