Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvininkų g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Peskojų g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Prūsų g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Putpelių g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Šaltinio g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištų kepenėlių 400 g bulvių keli šaukštai grietinės keli grūdeliai juodųjų pipirų 1 l pieno svogūnas 100 g lašinukų 3 šaukštai aliejaus 4 skiltelės
česnako žiupsnelis druskos pipirų 3 šaukštai miltų
Gaminimas: Kepenėles nuplauti, užpilti pienu ir palikti parai. Morkas sutarkuoti, svogūną ir lašinukus supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje. Sudėti kepenėles ir kepinti apie 15 minučių. Supilti pieną, kuriame mirko
kepenėlės. Suberti smulkintus česnakus, pabarstyti miltais, druska, pipirais. Uždengti ir troškinti 30 minučių. Sudėti į lėkštes, įdėti po šaukštą grietinės. Patiekti su virtomis bulvėmis. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|