Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medeliškių g., Trakiškių k., Marijampolės sav.,
Skriaudučio g., Trakiškių k., Marijampolės sav.,
Steponiškių g., Trakiškių k., Marijampolės sav.,
Trakėnų g., Trakiškių k., Marijampolės sav.,
Krėvos g., Triobiškių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištienos, šlaunelių 3 skiltelių česnako, sutrinto 100 ml žuvies padažo Nubraukto šaukštelis ciberžolės prieskonių Nubraukto šaukštelio
kalendros, maltos Nubraukto šaukštelio kario prieskonių Pagal skonį druskos Juodųjų pipirų 200 ml kokoso pieno
Gaminimas: Vištienos šlauneles švelniai pamuškite, kad į mėsą geriau įsigertų marinatas. Tuomet dubenyje sumaišykite visus marinatui
reikalingus ingredientus, išskyrus kokosų pieną. Šlauneles sudėkite į krepšelį, užpilkite marinatu ir užriškite. Žinoma, tai padarius, gerai pamasažuokite, įtrinkite prieskonius į mėsą. Krepšelį atriškite, supilkite pieną ir vėl užriškite. Gerai įtrinkite. Laikyti 4 valandas arba per naktį.
Kepti tinka tiek orkaitėje, tiek ant griliaus. Kepti apie 40 min 160°C karštyje. SKANAUS!
|
|
|
|
|